Posted in

Noina Arka sudjeluje na Danima volontiranja

Noina Arka sudjeluje na Danima volontiranja

Znate li da volontiranjem možete doprinijeti izgradnji boljeg društva, da možete steći brojna poznanstva i korisne kontakte, biti nagrađeni nefinancijski (putovanja, edukacije, ljetne škole, sudjelovanje na konferencijama, prakse), a ponekad i financijski? Znate li da se volontirati može u bezbroj područja i da svatko u nekoj od volonterskih aktivnosti može naći svoj interes?

Znate li da volonteri često počinju s volonterskim aktivnostima iz altruističkih razloga, no kako vrijeme prolazi, najčešće shvaćaju da puno više primaju nego daju?

Ako ne znate ili se još dvoumite, odgovor Vam mogu dati Dani volontiranja, novi projekt Tima za predavanja i radionice koji će se uz pokroviteljstvo tvrtki Mirt Interijeri i Primaco i pomoć inicijative Želim pomoći održati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, 13. i 14. travnja od 10-16 sati.

Na Danima volontiranja na štandovima će se predstavljati 15 organizatora volonterskih aktivnosti u RH i inozemstvu u čiji se rad možete uključiti. Pored toga održavat će se PREDAVANJA na kojima možete saznati SVE O VOLONTIRANJU što vas može zanimati kao potencijalnog ili sadašnjeg volontera te čuti iskustva volontera u različitim volonterskim aktivnostima.

Potrudili smo se pozvati organizatore volonterskih aktivnosti ŠAROLIKE PONUDE: pomoć studentima s invaliditetom, bolesnoj djeci i odraslima, životinjama, zaštita okoliša i umjetnosti, poticanje mobilnosti mladih, promicanje ICT inicijativa za razvoj društva znanja, poticanje praktičnosti i jednostavnosti obrazovanja, projekata mladih… Sigurni smo da ćete u nekima od njih pronaći svoj interes!

DETALJI o programu i organizatorima koji će se predstavljati nalaze se na FOTOGRAFIJI NA ZIDU OVOG DOGAĐAJA.

Dođite na Dane volontiranja, saznajte sve o volontiranju i krenite… BUDITE PROMJENA KOJU ŽELITE VIDJETI U SVIJETU! 😉

Nakon Dana volontiranja, u srijedu navečer, sve sudionike Dana volontiranja, ali i sve ostale pozivamo na TULUM U URBANU kojim ćemo proslaviti svoje zalaganje za izgradnju boljeg društva!

Vaš Tim za predavanja i radionice, eSTUDENT!