Posted in

Zajednička promocija tvrtki Kaufland, Farmamed te Udruga za zaštitu životinja

Zajednička promocija tvrtki Kaufland, Farmamed te Udruga za zaštitu životinja

U subotu 24.04.2010., od 9 do 13 sati, diljem Hrvatske održana je zajednička promocija tvrtki Kaufland, Farmamed te nekoliko Udruga za zaštitu životinja iz raznih hrvatskih gradova. Povod je bio predstavljanje suhe hrane za pse ”Patrik” tvrtke Farmamed hrvatskom tržištu u Kauflandovim prodajnim centrima.

I Noina arka je bila jedna od Udruga sudionica, i to na lokaciji Kauflanda Ravnice, u Zagrebu.

Radilo se o tome da članovi Noine arke posjetiteljima Kauflanda usmjere pozornosti na Patrik hranu po akcijskoj cijeni od 59,99 kn za vreću od 15kg, imajući pritom priliku da im također svrate pozornost na postojanje, interes i rad same Noine arke, te da im ukažu da akcijsku cijenu Patrik hrane mogu iskoristiti za njenu kupnju i doniranje Noinoj arci na licu mjesta – za Noinu arku vrlo važno s obzirom na nedavnu nestašicu zaliha hrane za njene štićenike!

Može se ustvrditi da je događanje rezultiralo povoljno: svojim promo pultovima, letcima i volonterima Noina arka je barem neke, koji možda do sada nisu znali za njeno postojanje i djelatnosti, mogla s istima upoznati, a onima koji već za nju znaju naznačiti da još djeluje, i da nema namjeru prestati; a kako je vrijeme odmicalo ”košara” Noine arke sve se više punila doniranom hranom velikodušnih građana za njene štićenike!