Posted in

Zabavite se ovu subotu za Noinu arku u Posh Fatasy Baru!

Zabavite se ovu subotu za Noinu arku u Posh Fatasy Baru!

Izuzetno nam je drago što vas možemo pozvati na Humanitarku za Noinu Arku koja će se održati 28. rujna u Posh Fantasy Baru!
Posh Fantasy Bar, uz pomoć Bosch Pet Food Concept-a, organizirao je Humanitarku za Noinu Arku koja će se održati večeras, 28. rujna u Posh Fantasy Baru!

Ulaz je besplatan do 00:30h za one koji nam se jave putem poruke na našem Facebook profilu do 20h, a za ljude koji nisu na popisu ili dođu nakon 00:30h, ulaz je 20kn.
Program:
– od 21 sat na dalje možete navratiti do Posha sa donacijama bilo koje vrste te ih uručiti našim volonterima ili pokupiti informacije koje vas interesiraju
– od 22 sata na dalje PARTY HARD! Nakon što DJ Brc dovede atmosferu do usijanja, očekuje vas Bubble Blow pwrd. by Bosch Pet Food Concept!

Stvar je jednostavna: Posh Fantasy Bar će biti napunjen balonima, a među njima će biti Bosch Pet Food kuponi koje morate prvo pronaći te nakon toga odlučiti da li kupon zadržati ili ga zamijeniti na šanku za besplatno piće Sve prikupljene kupone na kraju večeri, Posh Fantasy Bar daruje Noinoj Arci.
Poshizzle tim će također novčano pomoći Noinu Arku, stoga vam ostaje samo jedno – doći i zabaviti se!cama 🙂

https://www.facebook.com/events/410695309034361/

http://www.poshbar.hr/