Posted in

Kupnjom Whiskas i Pedigree-a pomažete napuštenim životinjama

Kupnjom Whiskas i Pedigree-a pomažete napuštenim životinjama

Povodom Svjetskog dana životinja koji se obilježava 4. listopada, tvrtka Mars organizirat će dobrotvornu akciju pod nazivom »Pomozimo da njihove posude za hranu ne ostanu prazne«.
Za svaku kupnju Mars proizvoda iz programa Pedigree® i Whiskas® u razdoblju od 1. do 14. listopada 2013. godine, tvrtka Mars će zajedno sa svojim poslovnim partnerima donirati hranu za napuštene pse i mačke određenim azilima u Hrvatskoj u vrijednosti od 10% od ostvarene neto financijske prodaje u tom razdoblju po veleprodajnoj cijeni artikala.
Partneri tvrtki Mars na ovom projektu su: Mercator, Getro, Plodine, Billa, Spar, Metro, Konzum, Lonia, Ktc, Pet centar d.o.o., dm-drogerie markt d.o.o., Müller trgovina Zagreb d.o.o., Kozmo, Diona d.o.o., K. R. Vili (Zoo Vili), CRO-BRODOKOMERC, CRO-PEMO CBA, CRO-RIBOLA-ULTRA, CRO-TOMMY, CRO-TRGOCENTAR ZABOK ULTRA, CRO-TRGOVINA KRK ULTRA i CRO-JADRANKA ULTRA. U navedenim prodavaonicama bit će dostupni Mars proizvodi iz programa Pedigree® i Whiskas® čijom kupnjom potpomažete dobrotvornu akciju „Pomozimo da njihove posude za hranu ne ostanu prazne“.
Udruge za zaštitu životinja kojima su donacije namijenjene:
Zagreb – Noina Arka
Rijeka – Društvo za zaštitu životinja Rijeka
Varaždin – Udruga Spas
Dubrovnik – Društvo za zaštitu životinja Dubrovnik
Split – Udruga Sehaliah
Osijek – Pobjeda
A znate li tko su ova dva malena manekena? Maca Gipsy i kujica Luna iz Noine arke