Posted in

Vala – prva operacija

Vala - prva operacija

Zahvaljujemo svima koji su se odazvali našem apelu te se donacijama ili putem sponzorstva uključili u pomoć Vali i nama (priču o Vali možete pročitati ovdje https://www.noina-arka.hr/molimo-vasu-pomoc-za-valu/ ).
Malena je jučer prošla prvu vrlo tešku operaciju. Stručnjaci Veterinarskog fakulteta operirali su joj bedrenu kost tzv. FHO (femoral head osteotomy). Odmah je operirana i lijeva strana zdjelice. Zdjelica je inače obostrano slomljena. Trenutno je na intenzivnoj njezi jer joj je neophodan mir. Držite joj fige sretnice.
I na dvije nožice ima komplicirane prijelome koje će trebati sanirati. U vrlo ozbiljnom zdravstvenom stanju jedina je dobra stvar što je kralježnica neozlijeđena.
Vala – drži se, ti si maleni heroj!
Ukoliko se i vi želite uključiti u pomoć Vali, možete pomoći donacijom ili sponzorstvom.
U slučaju donacije, na naš račun IBAN HR9823600001101542052 uplatite željeni iznos i, kao svrhu plaćanja, upišite „Za Valin oporavak“.
Odaberete li sponzorstvo, proučite tekst i popunite pristupnicu na našoj web stranici, odaberite želite li biti stalni ili tromjesečni sponzor. Čim popunite pristupnicu na mail adresu iz pristupnice stići će vam automatski mail s uputama za uplatu.
https://www.noina-arka.hr/kako-mogu-p…/pomozite-sponzorstvom/

vala_kv_2