Posted in

Molimo vašu pomoć za Valu!

Molimo vašu pomoć za Valu!

Jučer nam je stigla Vala. Predivna je, ima oko 6 mjeseci, u tipu bigla. Vala je toliko željna života, toliko puna dobrote…. i toliko teško povređena.
Učiniti ćemo SVE, baš SVE, ma i više od toga, da Vala ponovno prohoda. Moramo to učiniti jer, kada pogledamo njene drage oči, kada vidimo koliko se trudi stati na noge, koliko nam je zahvalna i koliko ŽELI ŽIVJETI, neka sve ide kvrapcu, i naš prazni račun, i naši dugovi, i odavno potrošena sredstva za ranjene…
Jučerašnjim i današnjim pregledima utvrđeno je da su Vali potrebne najmanje 4 operacije. Ma ima da uspiju, ima da i ovo preslatko, predrago biće ima pred sobom dug i sretan život.
Ljudi pomozite nam, da barem dijelom pokrijemo sredstva za sve potrebno kako bi se Vala oporavila. Ne znamo o koliko novaca je riječ, za sada znamo da će biti puno jer riječ je o minimalno 4 operacije.
Ako se i vi želite uključiti u Valin oporavak, možete pomoći donacijom ili sponzorstvom.
U slučaju donacije, na naš račun IBAN HR9823600001101542052 uplatite željeni iznos i, kao svrhu plaćanja, upišite „Za Valin oporavak“:
Odaberete li sponzorstvo, proučite tekst i popunite pristupnicu na našoj web stranici, odaberite želite li biti stalni ili tromjesečni sponzor. Čim popunite pristupnicu na mail adresu iz pristupnice stići će vam automatski mail s uputama za uplatu.
https://www.noina-arka.hr/kako-mogu-p…/pomozite-sponzorstvom/

vala_kv