Posted in

Obilježili smo Međunarodni dan zaštite životinja na Bundeku

Obilježili smo Međunarodni dan zaštite životinja na Bundeku

Dan pun akcije, dobre atmosfere, posjetioca znanih i neznanih… Od naših peseka koji traže dom, a koji su bili ušminkani sa zelenim maramama oko vrata bili su: Lester, Šmit, Ramon, Nika, Real, Šarmer, Felora i Telma. I svi su bili na visini, svi su bili glavne njuške i uživali u pažnji.
Novosti na štandu privukle su puno pažnje, a nadamo se da su kupci naših novih šalica već jutros iz njih pili kavu ili čaj.
Zelenili smo se od zelenih balona, bili smo sretni zbog mnogih ljudi koji odavno znaju Noinu arku. Ipak smo mi najstarija udruga u Hrvatskoj. Posjetilo nas je toliko naših sretno udomljenih peseka da smo bili najsretniji na svijetu. Nastojali smo ih sve i pofotkati, no vrlo vjerojatno nam je netko i promaknuo. Najte zameriti!
Na kraju, ali nikako ne i najmanje važno, hvala svim volonterima Noine arke. Naši volonteri bili su uključeni u izradu šalica, marama, balona, pripremu tombole. Slikali su sve naše posjetioce i štand. Razvažali su naše peseke na Bundek i s Bundeka. Bili su vrijedni na štandu. Jurica je čak s Telmom bio učesnik trke.
Obavezno prođite kroz cijeli album da vidite, između ostaloga, i sve jučerašnje posjetioce – sretno udomljene njuške iz Noine arke.
https://www.facebook.com/pg/noinaarka/photos/?tab=album&album_id=10155499662206930