Posted in

Naša Elina večeras postaje glumica :)

Naša Elina večeras postaje glumica :)

Danas Elina sudjeluje u predstavljanju knjige “Möassy, pas – Pogled na ljudsko društvo očima jednog psa”, autora Jorgea Angela Livrage. Biti će to jedna vrsta kazališne predstave u kojoj će Elina glumiti Möassyja. Predstavljanje knjige održati će se u sklopu manifestacije “Noć knjige” u kulturnoj udruzi Nova Akropola, Ilica 36, dvorište lijevo, prvi kat, u 20 sati.
Mada kasno stavljamo obavijest, vjerujemo da će volonteri Noine arke, koju su pomagali Elini u njezinom oporavku, uspjeti stići na njezin glumački debi. 🙂

Tekst kojega nam je poslao udomitelj kopiramo:

Elina je prevalila jako dug put od zlostavljanog, ranjenog i invalidnog psa, do glumice i zapravo OSOBE koja se nakon svega najnormalnije uključila u ljudsko društvo, koja putuje, uživa u dugim šetnjama u prirodi, a sada, eto, i glumi. Mislim da se svi mi, ljudi ali i drugi psi, mačke i kućni ljubimci – trebamo ugledati u Elinu i njen nesalomljiv duh jer od nje svakako puno toga možemo naučiti. Ja sam već davnih dana zaključio da je Elina jedna i jedinstvena na ovom svijetu i da takvog psa više nikada nigdje neće biti (osim ako se ona ne odluči reinkarnirati i provesti još neko vrijeme s nama u nekom drugom svojem životu). Uglavnom, nakon svega, sad će još postati i glumačka zvijezda. Moja će cijela obitelj ići na predstavu/predstavljanje, a uz Elinu će nastupiti i moja sestra Mirna Peršić koja joj je voditeljica i mentor u glumi.
Vas molim da na stranicama Noine Arke objavite o ovom Elininom glumačkom debiju, jer se uistinu radi o nevjerojatnoj priči i u potpunosti nesvakidašnjem događaju, naročito uzmete li u obzir da se ona u glumi snašla kao da taj posao radi odavno. Ne treba ni reći da ona zna da je glumica i da je to sve gluma. Ja ću Vam tijekom idućih dana poslati fotografije ili video-zapise, ukoliko ih bude moguće snimiti.
Srdačan pozdrav!

– Hrvoje

ČESTITAMO ELINI I UDOMITELJIMA 🙂 I VESELIMO SE SLIKAMA KOJE ĆE NAM STIĆI S VEČERAŠNJEG DOGAĐAJA