Posted in

VOLONTERI – GORIVO – PRIVREMENI UDOMITELJI!

1. NEDOSTAJE VOLONTERA U ŠIROKOM POLJU!
Pozivamo volontere koji su mogućnosti dežurati i pomagati oko životinja spašenih iz poplavljenih područja, a koje su u Širokom Polju u karanteni do četvrtka. Ukoliko niste u blizini, ima se gdje prespavati, no trebate ponijeti sa sobom vreću za spavanje. Pse do četvrtka treba šetati, hraniti i čistiti im prostor gdje su smješteni.

2. NEDOSTAJE GORIVO “SUPER” (nije bitno je li 95 ili 98) – ako ste u mogućnosti donirati potrebno gorivo, volonteri i životinje u Širokom polju će vam biti zahvalni.

3. NAKON ČETVRTKA – TREBAJU PRIVREMENI UDOMITELJI. Kada završi karantena, trebat će pse razmjestiti u privremene domove, pa ako već niste pružili privremeni dom životinji iz poplavljenih područja ili jeste, ali ste životinju vratili sretnim vlasnicima, ovo je prilika da im pomognete. Nekoliko peseka u karanteni ima svoje vlasnike koji nestrpljivo čekaju istek karantene kako bi im se vratio kućni ljubimac. Većina peseka je, barem za sada bez vlasnika, te ih je nužno privremeno smjestiti. Nekima je privremeni smještaj već dogovoren, no ne i svima.

Pomoć možete ponuditi u inbox Noine arke s naznakom KAKO možete pomoći i NA KOJI VREMENSKI PERIOD.
Zahvaljujemo svima koji su pomagali i koji će i nadalje pomagati.