Posted in

Veliko srce: Mirko CroCop Filipović!

Veliko srce: Mirko CroCop Filipović!

U svim našim nevoljama stječemo i nove prijatelje pa nam je tako u ovoj krizi velikom donacijom pomogao Mirko Filipović koji je i sam nedavno pretrpio veliki gubitak, oprostio se od svoje prijateljice kujice Done. Mnogi koji su godinama pratili njegovu karijeru znali su da Mirko Filipović voli životinje, nesebično pomaže napuštenim životinjama, udrugama koje skrbe o njima, a i sam kod kuće ima udomljene pse. Njegova poruka je „Ne kupuj, udomi“.

Dana 06.06.2019. stigla nam je njegova velika donacija (na slikama): čak 450 kg kvalitetne hrane za naše mnogobrojne pasje bebače, ali i za stare i bolesne pse, niz tableta koje smo molili našim apelom, veliki broj ampula protiv buha i krpelja. Vrijednost donacije je 10.000,00 kn.

Mirko Filipović nam je rekao da nije njegova želja samo pomoći našim životinjama već i poslati poruku javnosti. A poruka je: „Pomažite i vi koliko možete, pomažite napuštenim životinjama, ali i udrugama koje skrbe o njima i jedva spajaju kraj s krajem. I ne kupujte pse – jer mnogo napuštenih dobrih duša čekaju u skloništima na njihov dom“.
CroCop hvala ti! ❤️