Posted in

VAŽNO PRIOPĆENJE!

Dolazak ranjenika je nikada veći, a naš stacionar je krcat… Napuštenih životinja ima puno, a naše prihvatilište je prepuno…
Nora smo smjestili u „ostavu“ gdje nam stoje krpe, metle i stari tepisi, malenu Nessu smjestili smo u kavez za mace. I za Nora i za Nessu molimo, apeliramo, preklinjemo da se nađe dobra duša i da brzo nađu dom jer jedini smještaj kojeg smo ih omogućili daleko je od adekvatnog.

1. Onima koji smatraju da je spašavanje životinja njihovo ostavljanje pred Noinom arkom možemo poručiti – NE ,TO NIJE SPAŠAVANJE! Na žalost, mi više ne možemo smjestiti nikoga. Na ostavljanje nedužne životinje na ovakav način mi više ne možemo reagirati, ne možemo ih smjestiti u Noinu arku. Uz sav naš trud i žrtvovanje mi ne možemo od skloništa ograničenog kapaciteta stvoriti sklonište za prihvat neograničenog broja životinja.
2. Onima koji su noću, prije desetak dana, ostavili pred Noinom arkom psa smeđe boje i tamnije njuške: našli smo ga ujutro kada smo stigli u Noinu arku. Ležao je mrtav uz kanal uz cestu. Očito se oslobodio i završio pod kotačima automobila. NISTE GA SPASILI i neka vam nedužno stvorenje kojemu smo samo mogli konstatirati smrt bude na duši.