Posted in

VAŽNA OBAVIJEST o neovlaštenoj prodaji bedževa u ime “Noine arke”!

VAŽNA OBAVIJEST o neovlaštenoj prodaji bedževa u ime "Noine arke"!

S obzirom da smo u posljednje vrijeme od strane naših članova i ljubitelja životinja zaprimili veliki broj dobronamjernih upozorenja da su u prodaji blokići i beđevi na kojima je istaknut logo Noine arke, ovim putem Vas obavještavamo da trenutno NE POSTOJI nikakva akcija u kojoj volonteri Noine arke vrše takvu prodaju, niti se ovim akcijama prikuplja financijska pomoć za našu Udrugu.

O svim akcijama Noine arke, pa tako i onima u koje su uključeni naši volonteri, transparentno obaviještavamo javnost putem naših web stranica i facebook-a.

Riječ je o aktivnostima nekih tvrtki koje neovlašteno i bez znanja naše Udruge koriste logo Noine arke, a prikupljena sredstva se koriste u nama nepoznate svrhe.
Nismo odmah reagirali u javnosti nego smo se organizatorima ovih akcija direktno obratili sa zamolbom da prestanu koristiti naš logo, kao i da se prestanu lažno predstavljati kao naši volonteri. Nažalost naše zamolbe nisu urodile plodom, pa Vas stoga ovim putem još jednom obavještavamo da navedena akcija nema nikakve veze sa našom Udrugom. Nedopustivo je da se imenom naše Udruge bilo tko koristi u svoje komercijalne svrhe, a posebno iz razloga što to provode po našem gradu Zagrebu gdje je Noina arka poznata već punih 30 godina.