Posted in

Sretna priča – Aty i Astra

Sretna priča - Aty i Astra

Astra se sada zove JahJah (izgovara se ĐaĐa), a Aty je ostao Aty. U kolovozu 2009. obitelj je iz Noine arke prvo udomila Astru, tada dvoipolgodišnjakinju. Preseljenjem na selo, u drvenu kuću s velikim dvorištem pala je i odluka da će Astra dobiti pasje društvo, još jedan neudomljeni dlakavac dobit će dom. Obitelj se ponovno uputila u Noinu arku u lipnju 2012. i čula kako je Aty, nekadašnji „cimer“ Astre u Noinoj arci, još u našem prihvatilištu. I tako je pala odluka – tada četverogodišnji Aty dobio je novi dom, sudbina je Astru i Aty-a ponovno povezala. Povezala ih je kada su, oboje ranjeni, stigli u stacionar Noine arke, povezala ih je kada su se oporavili i dijelili boks u našem prihvatilištu, pa i 2012. kada se Aty pridružio Astri u njezinom domu.
Tada su se u obitelj s dva psa udomile, jedna po jedna, i dvije mace. S Astrom i Aty-em dijele jastuke, krevete, posudice za hranu, dvorište, jezerce, šumu – i suživot je savršen.
Prije dva mjeseca obitelj je dobila bebicu (naše iskrene čestitke), a svo četvero dlakavaca prihvatili su je objeručke (ili se kaže četveronožno?) u svoj sretan čopor, pa ovaj ćemo tekst doslovno ukrasiti s najljepšom mogućom fotkom, bebicom okruženom brojnim četveronošcima iz ove predivne obitelji.