Posted in

REVIJA UDOMLJENIH PESEKA – Utrine, subota 04. srpnja

REVIJA UDOMLJENIH PESEKA - Utrine, subota 04. srpnja

Revija udomljenih peseka održava se u psećem parku u Utrinama 4.srpnja 2015. od 10 do 14 sati. Reviju organizira sklonište Dumovec u suradnji s Noinom arkom, a sponzor revije je Royal Canin.
Na reviju su dobrodošli SVI UDOMLJENI PESEKI, baš svi, bez obzira iz koje su udruge udomljeni. 🙂
Kako će se u subotu prikupljati i donacije za ranjene peseke bilo bi nam posebno drago na reviji vidjeti veći broj naših nekadašnjih ranjenika. Upravo njihove sretne udomljene njuškice najbolje svjedoče o tome koliko im dobar čovjek može pružiti sreće i koliko sreće oni unose u kuću udomitelja. Bol koju su pretrpili, patnje kroz koje su prošli da ozdrave, operacije, nošenje gipsa i longeta, katkada i amputacije iza njih su, ljubav u njihovim domovima zacijelila je sve rane, donijela zaborav na stradavanja i pružila i njima i njihovim udomiteljima pregršt veselja.
Ponosno prošećite vaše udomljene mališane, divove, kratkodlake, čupave, šarene, jednobojne kućne ljubimce, s frizurom ili bez ofriškane frizurice. Pokažite cijelom svijetu (ili barem djeliću svijeta) kako se pomaže napuštenim životinjama – UDOMLJAVANJEM! 🙂
Osim što zaslužuju svu ljubav svijeta, svu ljubav vaše obitelji, zaslužuju biti prošetani na reviji, baš njihovoj reviji, REVIJI UDOMLJENIH PESEKA! Zato neće biti pobjednika, svi su oni pobjednici kao što ste pobjednici svi vi koji se odlučujete pružiti ljubav udomljenoj životinji. I zato će svi pasji manekeni dobiti u subotu i svoj poklonić 🙂
Prijaviti se možete sa svojim udomljenim kućnim ljubimcem već od jutarnjih sati :). Osim revije vaših sretnih udomljenih ljubimaca moći ćete svašta naučiti od škole za obuku pasa Vindor i na štandu Royal Canin, moći ćete kupovati različite sitnice (jer naravno naš je štand tamo). Gradsko sklonište organiziralo je i dječji punkt, muziku, biti će i balona. Ukratko – biti će veselo, zabavno, poučno, korisno i humanitarno.
Ne zaboravite, cilj akcije je i povećati svijest o broju napuštenih pasa, kako u Hrvatskoj tako i u Zagrebu. No malim koracima iz godine u godinu bilježe se pomaci, a broj udomljavanja u gradu Zagrebu raste.
Pozdravljamo vas do subote. Veselimo se dolasku vaših ponosnih manekena.

 

Revija_udomljenih_pasa_A4

Utrine_2015_1 Utrine_2015_2 Utrine_2015_3