Posted in

R.I.P. mala Vala

R.I.P. mala Vala

Uzalud sve nade, uzalud silna Valina želja za životom, uzalud veselje kako je napredovala, i vježbice i masaže i operacije i terapije. Uzalud Valin trud, mahanje repićem. Ma sve, baš sve je bilo uzalud.
Danas popodne malena Vala je uginula.
Sve je bilo OK, krenulo je super, i nogice i hod i njezina dobra volja. Ovaj vikend nije htjela jesti. Odmah smo je odveli na pretrage, no svi su nalazi bili ok. I danas smo nastavili s pretragama, mahala je repićem, čak je i popapala malo. Deset minuta nakon toga samo je klonula. To je bio kraj.
Pretpostavlja se da je srce u pitanju, no odmah smo dogovorili razudbu.
Još je jedna bitka izgubljena. Sve izgubljene bitke kod naših ranjenika bolne su i tužne, svaka je popraćena suzama. No da ste vidjeli Valu, onako slatku, malenu, nježnu, punu povjerenja i sreće, punu volje za životom shvatili bi da je ova izgubljena bitka još bolnija i još tužnija.
Red je da se zahvalimo svima vama koji ste se sponzorstvom, puni nade kakvi smo bili i Vala i mi, uključili kako bi pomogli Vali da ozdravi.
Hvala stalnim sponzorima: Martini Horvatić, Tamari Krušlin, Katarini Rajh, Tei Trubić, Danijeli Brajković, Mireli Petrak i stalnoj sponzorici koja je željela biti anonimna. Hvala tromjesečnim sponzorima: Jeleni Marinković, Tamari Kvaternjak Hrečuk, Petri Starec Abram te onima koji su željeli ostati anonimni.
Hvala i onima koji su uplatom donacije za Valu željeli pomoći našoj maloj Vali.
Draga mala Vala, svaki tvoj napredak unio je u Noinu arku toliko sreće no danas je Noinu arku ispunila neopisiva tuga.

vala_kv_6