Posted in

Provala u naše prihvatilište i krađa!

Provala u naše prihvatilište i krađa!

PROVALA U NAŠE PRIHVATILIŠTE I KRAĐA, na žalost, baš KVALITETNIJE HRANE !
HITAN APEL ZA POMOĆ U KVALITETNIJOJ HRANI ZA PSE !
Molimo sve vas, dragi naši sugrađani koji nas uvijek pratite i pomažete nam u teškim trenucima, da i ovaj puta pokažete razumijevanje i pomognete koliko možete.

Evo kako je bilo … Prije nekoliko dana, u noći oko 3 sata policija nas je obavijestila da su pred našim prihvatilištem, a na poziv zaštitara Gradskog skloništa. Imali smo provalu i krađu. Lopovi su se fokusirali, hvala Bogu samo na hranu, no upravo onu hranu koju ljubomorno čuvamo, na kojoj šktarimo i pažljivo dajemo samo našim pasjim starčekima i psima sa osjetljivom probavom. SVE JE UKRADENO!

Lopovima koji provaljuju u Udrugu koja već teško spaja kraj s krajem i KRADU HRANU NAPUŠTENIM PSIMA s kojima se zla sudbina i bez ovoga već dovoljno poigrala možemo samo reći SRAMITE SE !. Niste za drugo nego za osudu!

Ujedno upozoravamo lopove – u tijeku je akcija koja će vam znatno otežati ovakve akcije u budućnosti!

Svima koji želite pomoći: molimo za kupnju kvalitetnije hrane (za seniore i peseke s osjetljivom probavom), jer upravo takvu su nam ukrali.
Hranu možete donijeti u naš stacionar na Veterinarskom fakultetu i to svakim danom ujutro od 9.00-11.00 ili popodne od 17.00-19.00 sati.
Također, ukoliko vam je bliže i zgodnije, hranu možete donijeti u naše prihvatilište u Dumovcu (mi smo kraj Gradskog azila). U prihvatilištu je uvijek netko radnim danom od 9,30 do 16,30 sati, a vikendom od 10,30 do 14,30 h.
Ukoliko želite pomoći, a niste u blizini, uvijek nam možete pomoći i donacijama. U tom slučaju obavezno naznačite da je svrha vaše uplate kupnja kvalitetne hrane za peseke.
Račun Noine arke: IBAN HR9823600001101542052.
Primatelj uplate je Udruga NOINA ARKA, Osredak 19, Zagreb.
Hvala vam unaprijed
Na slici vam je naš kontejner u kojemu smo čuvali baš tu kvalitetnu hranu. Evo što je ostalo – ništa, jedno veliko ništa!