Posted in

PluTrka – Prijave za 5. humanitarnu utrku pasa i vlasnika

PluTrka – Prijave za 5. humanitarnu utrku pasa i vlasnika

Zagreb, NEDJELJA 02. lipnja na ZRINJEVCU – PluTrka 

U nedjelju 02. lipnja 2019, u okviru Cest is d’Best na Zrinjevcu održava se PluTrka, već peta humanitarna utrka pasa i njihovih vlasnika. Trka je dobila naziv u spomen na psa Pluta, najpoznatijeg
zagrebačkog četveronožnog čuvara gradilišta čiji se spomenik nalazi u Bogovićevoj ulici. Trka započinje u 15.00 sati.

Kako je broj trkača ograničen (najviše 100 ljudsko-pasjih timova) molimo vas da se što prije registrirate za utrku – FORMULAR JE NA KRAJU OVOG TEKSTA! 🐾👣

Formular za prijavu sadrži vaše ime i prezime, ime vašeg psa s kojim ćete trčati, vašu email adresu i naziv tima (naziv koji ste dodijelili timu kojega činite vi i vaš pas).
Molimo da se registrirate samo ukoliko ste doista sigurni da dolazite. U suprotnom bi vaša registracija i nedolazak na utrku mogli spriječiti učešće nekog drugog trkača.

Plaćanje startnine i preuzimanje startnih brojeva biti će moguće prije same utrke, na info kućici počevši od 13:30 pa do 14.45 sati. Molimo vas da ne čekate zadnji trenutak kako bi izbjegli preveliku gužvu 🙂
Minimalna startnina za PluTrku iznosi 20,00 kn, a uplaćujete je u „kasicu-prasicu“ Noine arke na info kućici. Naravno, ako želite i možete, startninu možete dodatno „pojačati“ jer je sav prihod utrke namijenjen Noinoj arci, najdugovječnijoj hrvatskoj udruzi za zaštitu životinja (ove godine slavimo 36 godina rada).

U ime Noine arke želimo zahvaliti Cest is d’Best i organizatoru Zlatanu Jaganjcu te sponzoru PluTrke, kompaniji Husse Zagreb.
I na kraju, vidimo se u nedjelju 02. lipnja 2019. i uživajmo zajedno. Dođite, trčite (ili prohodajte, uopće nije važno jeste li trkač ili šetač), uživajte u društvu drugih ljubitelja životinja, omogućite i svom ljubimcu puno šnjofkanja i upoznavanja s novim pasjim prijateljima, a sve to uz pružanje pomoći pesekima koji čekaju na dom u Noinoj arci.

Osnovne informacije o PluTrci:
1. Ovo je već peta PluTrka, prva se održala 2015.
2. Plutrka je dobila ime u spomen na psa Pluta, najpoznatijeg zagrebačkog četveronožnog čuvara gradilišta čiji se spomenik nalazi u Bogovićevoj ulici.
3. Utrka je duga 800 m.
4. PluTrka ima humanitarni karakter jer sva sredstva prikupljena plaćanjem startnina namijenjena su našoj udruzi, Noinoj arci.

🏃‍♀️🐕🏃‍♂️🐩

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.