Posted in

Posjetite nas u Westgateu od 27.2. do 1.3.

Posjetite nas u Westgateu od 27.2. do 1.3.

Dragi prijatelji Noine arke,

i ove godine sudjelujemo na trodnevnom Sajmu kućnih ljubimaca u Westgateu od 27.2. do 1.3. (petak, subota i nedjelja) od 9 do 21 sat.

Dođite nas posjetiti, pomoći kupnjom naših artikala ili donacijom i zabaviti se uz bogati program na kojem možete sudjelovati u izboru Glavne njuške Westgatea.

 

Više o programu:

Veseli nas što vas možemo pozvati na drugi po redu Sajam kućnih ljubimaca.
Nakon odličnog prošlogodišnjeg, ove godine smo vam pripremili još bolji, veći i bogatiji Sajam kućnih ljubimaca koji se održava od 27.2.-1.3. u Westgateu od 9 do 21 sat.

Očekuje nas vrlo bogat program iz kojeg izdvajamo neke od točaka: u petak u 13 sati će nam vojska pokazati svoj rad sa psima. U subotu u 11 sati će na pozornici nastupiti policija sa svojim psima koji će nam pokazati vježbe napada, traženja droge i eksploziva. U nedjelju nas očekuju zabavne pseće plesne točke, mini natjecanja u spretnosti, hvatanje frizbija, modna revija i još mnogo toga.

Pripremili smo vam i veliku izložbu zmija, paukova i guštera. Posjetitelji će se moći fotografirati sa zmijama.

U subotu u 17 sati nas očekuje izbor za Glavnu Njušku Westgatea. Vlasnici pasa mogu prijaviti svojeg psa bez obzira na pasminu, ima li rodovnicu ili ne. Zatim će sa svojim psom prošetati crvenim tepihom te će ih naš žiri pogledati, pomaziti i dati im kolačić. Na kraju se biraju tri najzgodnija psa koje očekuju vrijedne nagrade.

Kao zvijezda cijelog sajma naravno, udomljavanje je pasa i mačaka. Prošle smo ih godine udomili pedesetak, tako da ove godine očekujemo i veći broj sretnih udomljenja. Tim povodom u nedjelju u 16 sati će se održati revija pasa koji traže svoj dom pa pozivamo sve dobre ljude koji razmišljaju o psu ili mački da dođu i pomognu jednoj maloj dušici.

Uz bogat program i veliki izbor različitih stvari, hrane, pribora, kozmetike, krevetića za vaše ljubimce te sajamske popuste vjerujemo da ćete se odlično provesti.

Vaši ljubimci su dobrodošli!

Više o svemu možete pronaći na www.sajamljubimaca.eu