Posted in

PluTrka – Prijave za 4. humanitarnu utrku pasa i vlasnika

PluTrka – Prijave za 4. humanitarnu utrku pasa i vlasnika

PluTrka, utrka pasa i vlasnika
– nedjelja, 3. lipnja – Zrinjevac s početkom u 15 sati
– preuzimanje brojeva i plaćanje startnine u iznosu od 20 kn vrši se kod info kućice 13:30 – 14:45
– prijave se zaprimaju putem formulara na ovoj stranici (ispod ovog teksta)

OPŠIRNIJE:
Ove nedjelje (03.06.2018.) u okviru Cest is d’Best u Zagrebu održava se već tradicionalna PluTrka, humanitarna utrka ljudi i pasa.🏃‍♂️🏃‍♀️🐕
Utrka će biti na Zrinjevcu, a počinje u 15.00 sati. Zbog ograničenog broja trkača (najviše 100) molimo da se što prije registrirate za utrku:
https://www.noina-arka.hr/plutrka-prijave-za-utrku/
Prijave upravo započinju. Molimo da se registrirate samo ukoliko ste sigurni da dolazite. U suprotnom bi vaša registracija i nedolazak na utrku mogli spriječiti učešće nekog drugog trkača.
Formular za prijavu sadrži vaše ime i prezime, ime vašeg psa s kojim ćete trčati, vašu e:mail adresu i naziv tima (naziv koji ste dodijelili timu kojega činite vi i vaš pas).
Plaćanje startnine i preuzimanje startnih brojeva biti će moguće prije same utrke, na info kućici počevši od 13:30 pa do 14.45 sati. Molimo vas da ne čekate zadnji trenutak kako bi izbjegli preveliku ljudsko-pasju gužvu.
Minimalna startnina za PluTrku iznosi 20,00 kn. Naravno, ako želite i možete, startninu možete dodatno „pojačati“ jer je sav prihod utrke namijenjen Noinoj arci, najdugovječnijoj hrvatskoj udruzi za zaštitu životinja (ove godine slavimo 35 godina rada). Startninu uplaćujete u „kasicu-prasicu“ Noine arke na info kućici.
U ime Noine arke želimo zahvaliti Cest is d’Best i organizatoru Zlatanu Jaganjcu, kao i Pet Shop-u Belugo Plus koji i ove godine daje podršku u organizaciji.

Više o PluTrci:
1. Ovo je već četvrta PluTrka, prva se održala 2015.
2. Plutrka je dobila ime u spomen na psa Pluta, najpoznatijeg zagrebačkog četveronožnog čuvara gradilišta čiji se spomenik nalazi u Bogovićevoj ulici.
3. Utrka je duga 800 m.

I na kraju, vidimo se u nedjelju i guštajmo zajedno. Dođite, trčite (ili prohodajte, nije potrebno da ste vrhunski trkač), uživajte u društvu drugih ljubitelja životinja, omogućite i svom ljubimcu puno šnjofkanja i upoznavanja s novim pasjim prijateljima, a sve to uz pružanje pomoći pesekima koji čekaju na dom u Noinoj arci.

Podsjetnik – Plutrka je trka pasa i njihovih vlasnika. Dobila je ime po psu Plutu, čuvaru gradilišta čiji se spomenik nalazi u Bogovićevoj ulici.
Trka je humanitarnog karaktera jer je startnina namijenjena životinjama koje čekaju na dom u Noinoj arci.

U ime Noine arke želimo zahvaliti Cest is d’Best i organizatoru Zlatanu Jaganjcu, kao i Pet Shop Belugo Plus koji i ove godine daje podršku u organizaciji.

Startnina će biti 20,00 kn (tko može, može ubaciti u našu kasicu prasicu i više jer sva prikupljena sredstva namijenjena su skrbi napuštenih životinja u Noinoj arci).
VIDIMO SE U NEDJELJU I GUŠTAJMO ZAJEDNO. Ne trebate biti vrhunski trkači, važno je biti tamo s vašim kućnim ljubimcem!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.