Posted in

Picksiebner vam predstavlja: 2. dobrotvorni koncert za Noinu arku

Picksiebner vam predstavlja: 2. dobrotvorni koncert za Noinu arku

Picksiebner organizira drugi dobrotvorni koncert “Za Noinu arku”.
Belfast food, Ibrica Jusić, Corto, Cinkuši, Valungari, kao i organizatori Picksiebner i voditelj Kiki Ugrina udružit će snage 28. studenog na pozornici Vintage Industrial Bara (Savska 160). Cilj je skupiti čim više novaca za zagrebačku udrugu koja brine o napuštenim životinjama. Ulaz na koncert je 50 kuna, svirke kreću od 21 sat. Svi su pozvani da dođu, odlično se zabave i usput pomognu osigurati što bolje uvjete životinjama koje u Noinoj arci čekaju nove vlasnike. Cijeli prihod od ulaznica ide Udruzi, a mogu se kupiti u Vintage Industrial Baru (Savska 160) i u Zagrebačkom životinjskom kutku (Vlaška 105).
Pomoć su nam već osigurali sponzori koncerta – Grad Zagreb, Lidl, CMC, HDS – ZAMP, Slon.hr, Vintage Industrial Bar, Proton, Unex Group i Ožujsko te Unex Group i Art Studio Azinović. Sad je red na ljubiteljima životinja i dobre glazbe – potrudite se da 50 kuna iz vašeg budžeta 28. studenog završi u kasi Noine arke. Psi i mace će to cijeniti.

U ime Noine arke – velika zahvala organizatorima, grupi Picksiebner, te svima koji su podržali ideju, priključili se i već po drugi puta pomažu pesekima i macama Noine arke.

Dođite, uživajte i pomognite 🙂