Posted in

NOINA ARKA VAS POZIVA NA DAN BEZ KAVEZA

NOINA ARKA VAS POZIVA NA DAN BEZ KAVEZA

Noina Arka, najstarija hrvatska udruga za zaštitu životinja, poziva vas na DAN BEZ KAVEZA koji će se održati u subotu, 4. svibnja 2019. od 10 do 16 sati, Franjčevićeva ulica u Dumovcu.

Svi posjetitelji DANA BEZ KAVEZA imati će priliku upoznati naše pse i prošetati ih lijepim šetnicama oko našeg prihvatilišta u Dumovcu. Naravno, tu će biti i naši volonteri koji će brinuti da svima bude ugodno i koji će rado podijeliti priče o njuškama pod našom skrbi. Dobro došli su svi, bez obzira na godine – jer ljubav prema životinjama ne poznaje granice.
Nakon šetnje i druženja s psima, počastiti ćemo vas slatkim zalogajima (nekolicina naših volontera su pravi majstori za to), a iz prve ruke moći ćete doznati kako je to biti volonter i kako i vi možete postati volonter.

Cilj DANA BEZ KAVEZA je dodatno osvijestiti javnost o posljedicama nebrige o životinjama, promovirati volontiranje i naravno – pronaći dom napuštenim životinjama.
Prihvatilište Noine Arke u Dumovcu trenutno skrbi o 60-ak napuštenih životinja. Neke od njih s nama su cijeli svoj život. Kavezi su njihov jedini dom. Iako se svakodnevno brinemo o njima, hranimo ih, čistimo i izvodimo u šetnju, oni na kraju dana opet ostaju sami u svojim – kavezima. Iz dana u dan nestrpljivo čekaju da netko pokuca na njihova vrata. Njihove oči mole da ih netko uoči. Za samo jednu šetnju, oni daju svu svoju ljubav. To je onaj osjećaj koji se ne može kupiti. Zato dođite, prošećite naše super njuške i poklonite nezaboravan dan – njima i sebi!
Veselimo se druženju s vama!
NOINA ARKA

 

Do prihvatilišta Noine Arke u Dumovcu može se doći automobilom ili direktnom autobusnom linijom broj 276 s Kvaternikova trga.

O NAMA
Noina Arka je najstarija udruga za zaštitu životinja u Hrvatskoj, osnovana 1983. godine.Već 36 godina, pod vodstvom predsjednice udruge Helene Fink, Noina Arka brine o napuštenim, ranjenim, zlostavljanim, odbačenim i skotnim životinjama. Volonteri svakodnevno obilaze, hrane, čiste i izvode u šetnju ranjene i bolesne životinje kojih je kroz Noinu Arku prošlo na desetke tisuća.