Posted in

Noina arka na NAJ-Božićnijem Sajmu 2010.

Noina arka na NAJ-Božićnijem Sajmu 2010.
Štand Noine Arke na NAJ-Božićnijem sajmu

Sa zadovoljstvom i srećom možemo ustvrditi da je Noina arka bila prisutna na proteklom NAJ-Božićnijem Sajmu, u trajanju od 17.12.2010. do 09.01.2011., kao jedan od izlagača u 6. paviljonu Zagrebačkog velesajma!

A prisustvo na Sajmu, tj. koristi u vidu prikupljenih financijskih sredstava i mogućnosti ukazivanja na, informiranja i osvješćivanja građana za postojanje i djelovanje Noine arke, ne bi bile ostvarene bez:

ljudi iz Zagrebačkog velesajma i njihove susretljivosti, uviđavnosti i velikodušnosti iskazane ustupanjem izlagačkog prostora;

volontera, koji su se odazvali u dovoljno velikom broju za ovaj za nas velik projekt, posvećujući svoje vrijeme dežurstvima na ovom štandu;

Volonterke Noine Arke na NAJ-Božićnijem Sajmu

građana i njihove financijske potpore, bilo u vidu donacija, bilo kupnjom nekog od predmeta iz naše ponude, dio kojih su nam opet građani donirali u ove svrhe.

Svima veliko HVALA!!!

Ako biste i Vi željeli donirati poneki predmet za prodaju na štandovima Noine arke, predmete koje želite donirati možete donijeti u Info centar SUZA (Savez udruga za zaštitu životinja grada Zagreba), a na telefonskom broju Info centra SUZA 060 40 40 44  možete dobiti potrebne informacije.

Najava:

NAJ-Božićniji Sajam

Poštovani!

Ukoliko ćete posjećivati ovogodišnji Božićni sajam na Zagrebačkom velesajmu, moći ćete posjetiti i štand Noine srke! Sajam je naslovljen NAJ-Božićniji Sajam, i traje od 17.12. do 09.01.

Organizatorima se, na njihovoj uviđavnosti i velikodušnosti što su Noinoj arci ustupili prostor za štand, i ovim putem puno zahvaljujemo!!

Nadamo se i voljeli bismo da nas dođete tamo posjetiti!

Ako biste i Vi željeli donirati poneki predmet za prodaju na štandovima Noine arke, predmete koje želite donirati možete donijeti u info centar SUZA (Savez udruga za zaštitu životinja grada Zagreba), a na telefonskom broju Info centra SUZA 060 40 40 44  možete dobiti potrebne informacije.