Posted in

Molimo pomoć u privremenom čuvanju!!!

Molimo pomoć u privremenom čuvanju!!!

PAHULJICA JE U UŽASNOJ DEPRESIJI.
Upoznali smo je 2008. Bila je još beba, a već žrtva vlasnika zlostavljača od kojega je oduzeta. Lijepo se oporavila i ubrzo je bila sretno udomljena…
Među mnogobrojnim mladim ljudima koji napuštaju Hrvatsku 2015. nalazila se i njezina udomiteljica. Plan je bio pronaći u Irskoj stalni posao, stan, financijski se dovoljno oporaviti nakon svega, a zatim se vratiti po Pahuljicu koja se trebala pridružiti udomiteljici.
Ispalo je svakako, samo ne onako kako je trebalo; povremen honorarni posao, stan s nekoliko stanara, sve je otišlo u nekom drugom smjeru.
Pahuljica je privremeno bila smještena kod roditelja od udomiteljice, no razvoj situacije u Irskoj i sve teža i teža briga roditelja oko Pahuljice doveli su do njezinog povratka u Noinu arku.
Pahljica je srednjeg rasta. Trebala bi imati oko 17 ili 18 kg, a stigla nam je s 30 kg. Udomitelji ili privremeni čuvalice dobiti će upute o prehrani jer joj moramo smanjiti kilažu. Otkako je stigla u naše prihvatilište, u užasnoj je depresiji. Molimo pomoć jer se bojimo za Pahuljicu.
Inače je jako dobra. Voli sve peseke, voli miran kutak, rane jutarnje šetnje, maženje. Voljela je svoje ograđeno dvorište po kojem se šetala kada bi poželjela biti vani. Voli grickalice, igračke, voli onoga tko se brine o njoj.
Riječi udomiteljice iz Irske: „ Nadam se da ćete joj naći prikladan dom i nekog tko će je voljeti koliko zaslužuje jer sam neizmjerno tužna sto smo se rastale. Jedino što me tješi da je će joj netko drugi, nadam se, pružiti i puno više i puno bolje od mojih mogućnosti.“
Pahuljica je rođena 01.08.2008., čipirana je, cijepljena i sterilizirana. Udomljava se na brojeve 091/221-4696 ili 091/421-4696.
https://www.noina-arka.hr/udomi-psa/pahuljica/ (slike su iz sada bivšeg doma)

Hvala Snježani Črnjević i Večernjem listu na pomoći i brizi oko naše Pahuljice: http://www.vecernji.hr/kucni-ljubimci/pahuljica-tuzna-zbog-rastanka-ne-ustaje-a-odbija-i-hranu-1061629

Pahuljica_1 Pahuljica_trazi-dom