Posted in

Kaufland-Sloboština donira – podržite Noinu arku

Kaufland-Sloboština donira - podržite Noinu arku
Prilikom plaćanja vašeg računa u Kauflandu u Sloboštini od jučer pa do 24.12.2018. dobiti ćete listić na kojem su predložene 3 udruge. Jedna od njih je i Noina arka❤️. Označite Noinu arku i, ukoliko sakupimo najviše vaših glasova, Noina arka dobiti će 5.000,00 koje će nam itekako pomoći u brizi o našim psima i macama.
Riječ je o humanitarnom projektu Kauflanda „Djela, ne riječi, zajednicu usreći“, a koja se provodi u svim Kaufland trgovinama diljem Hrvatske😊. U svakoj trgovini kupci će moći birati između 3 lokalne udruge te će udruga koja dobije najviše glasova kupaca ove trgovine dobiti donaciju od 5.000,00 kn. Ukupno će Kaufland ovim humanitarnim projektom donirati udrugama diljem Hrvatske 200.000,00 kn.
Predložene udruge u svakoj od Kaufland trgovina izabrali su upravo zaposlenici ove trgovine. Znači da je netko od zaposlenika u Sloboštini predložio Noinu arku🥰.
🥰Pobijedili ili ne, zahvaljujemo trgovačkom lancu Kaufland na pomaganju udrugama. Tko god pobijedi u svakoj od poslovnica, poznavajući situaciju s udrugama u Hrvatskoj, donacija će udruzi itekako pomoći.🥰