Posted in

Jesenska AUKCIJA “Svašta nešto”

Jesenska AUKCIJA "Svašta nešto"

AUKCIJA „SVAŠTA NEŠTO“ (JESENJSKO IZDANJE) od 01.11.2020. do 08.11.2020. u 22.00 sata
Večeras započinje aukcija „SVAŠTA NEŠTO“ (jesenjsko izdanje). U aukciji će biti više od 100 predmeta: igračke, lajnice, brnjice i svašta nešto za vaše peseke i mace, nakit, plišanci za vašu djecu ili vas (ako ste mladi u duši), knjige (od lektire do krimića), setovi za doručak, ručak, večeru, a može i za marendice, zdjele, tanjuri…
Aukcija traje do nedjelje 08.11.2020. i završava točno u 22.00 sata.
Sva sredstva prikupljena aukcijom namijenjena su pokrivanju naših ogromnih veterinarskih dugova (da ih sve pokrijemo vjerojatno nam ne bi bilo dovoljno ni šesdesetak aukcija).

PRAVILA AUKCIJE:
Uz svaki predmet u aukciji navedena je početna cijena. Ukoliko ste prvi ponuditelj vaša ponuda može biti jednaka početnoj cijeni ili viša od početne cijene. Ostali ponuditelji mogu povećavati njihovu ponudu za najmanje 5,00 kn, ali ponuda može biti i viša.
Ponude pristigle po završetku aukcije neće biti prihvaćene.
Po završetku aukcije objaviti ćemo tko je kupac svakog pojedinog predmeta u aukciji. Idućih dana kontaktirati ćemo sve kupce i poslati detalje za uplatu te ćemo se dogovoriti oko mjesta za preuzimanje predmeta.
Ukoliko je kupac iz Zagreba i okolice, po uplati kupac će moći preuzeti kupljeni predmet (ili više njih) u našem stacionaru ili u našem prihvatilištu. Ukoliko je kupac znatno dalje tada će, na žalost, morati platiti i poštarinu, a kupljene predmete šaljemo poštom.
Ne zaboravite, vaše učešće u aukciji je i više nego dobrodošlo, dugovi kod veterinara polako poprimaju dimenzije nekadašnjeg svjetionika na otoku Farosu u Aleksandriji.