Posted in

Izložba fotografija “Tebi, prijatelju”

Izložba fotografija "Tebi, prijatelju"

Dragi prijatelji,
pozivamo vas na humanitarnu izložbu fotografija pod nazivom “Tebi, prijatelju” autorice Gordane Popović.

Izložba se može pogledati od 01.03. do 31.03.2023. u Knjižnici Sloboština na adresi Ulica Karela Zahradnika 8 u Zagrebu.

Kroz fotografije autorica Gordana Popović progovara o povezanosti čovjeka i psa te prikazuje uspomene na jedinstveni odnos koji dijelimo s našim četveronožnim prijateljima. Vrijeme provedeno u društvu naših psećih prijatelja nažalost traje puno kraće nego što bismo mi to
željeli, a znače nam toliko mnogo.
O temi izložbe, autorica kaže:
“Oni nam pomažu u velikim i malim stvarima, s nama su u svim trenucima, kako dobrima, tako i onima manje dobrim, a zauzvrat traže samo ljubav (i pokoju poslasticu). Moja ljubav prema životinjama traje oduvijek, a prve korake u fotografiranju ljubimaca učinila sam u Udruzi za zaštitu životinja Noina Arka gdje sam istoga trenutka zavoljela takvu vrstu fotografije i znala da ću joj se jednom u životu potpuno posvetiti. Kroz ovu izložbu želim zahvaliti Udruzi Noina Arka, a voljela bih potaknuti ljude da i oni pronađu svog prijatelja koji daje sve, a traži samo ljubav.”

Na izloženim fotografijama možete vidjeti zabavne i čarobne trenutke koje prikazuju jedinstveni odnos čovjeka i psa. Kao poseban dodatak izložen je i izbor fotografija projekta “Pawcasso”, a više informacija što je to te koliko je priprema potrebno da dođe do takve čarolije u boji možete saznati upravo u knjižnici Sloboština.

U zamjenu za sve izložene fotografije vlasnici pasa s fotografija donirali su sredstva koja će u punom iznosu biti uplaćena Udruzi za zaštitu životinja Noina Arka.

Nemojte propustiti! 💖 🐾

O izložbi možete pročitati i na portalima:
Jutarnji
tportal

Pet Almighty Photography:   Facebook link  /  Web stranica