Posted in

HITAN APEL: na izmaku smo snaga

HITAN APEL: na izmaku smo snaga

HITAN APEL ZA POMOĆ NOINOJ ARCI
Noina arka je pred slomom! Skrbimo o ogromnom broju životinja. Najnužniji troškovi daleko premašuju sredstva koja uspijevamo prikupiti sponzorstvima, donacijama…
Mi smo na izmaku snaga, a mnogi „dobročinitelji“ guraju nas preko ruba. Nakon niza mačjih „paketića“ jučer nas je dočekao „paket“ sa 6 malih pasjih duša. I nitko od „dobročinitelja“ ne pita kako smjestiti životinje u krcatu Noinu arku, kako pokriti sve troškove (čipiranje, cijepljenje, sterilizacije, liječenje, hrana….), a račun zjapi prazan.

I zato vas molimo, ukoliko možete i želite pomoći, pomognite uplatom na račun Noine arke:
– za uplate iz Hrvatske:
IBAN: HR9823600001101542052
– za uplate iz inozemstva:
IBAN: HR6423600001500244189
SWIFT: ZABAHR2X
Primatelj uplate: NOINA ARKA, Osredak 19, Zagreb. Kao poziv na broj upišite 99.
Svrha uplate: „Donacija za životinje u Noinoj arci“

Poruka „dobročiniteljima“ s „paketićima“: u naših 35 godina spasili smo desetke tisuća životinja, no svakim ovakvim postupkom bliže smo „stavljanju ključa u bravu“. Zar ne možete shvatiti da je Noina arka udruga s nedostatnim sredstvima i ograničenim kapacitetom? Zar vas baš briga boli može li jedna neprofitna udruga snositi ovakav pritisak?

Poruka onima koji se protive sterilizaciji kućnih ljubimaca: posjetite našu mini-kuhinjicu gdje je trenutno smješteno 14 napuštenih mačića. Posjetite naše boksove koji su prepuni ne samo odraslih pasa nego i neželjenih beba. Posjetite sve udruge i skloništa u Hrvatskoj i pogledajte kakve su posljedice protivljenja sterilizaciji.