Posted in

eSTUDENT za Noinu arku – Nepotrebno je nekome potrebno

eSTUDENT za Noinu arku - Nepotrebno je nekome potrebno

Zahvaljujemo e: studentu na pomoći udruzi Noina arka putem akcije „Nepotrebno je nekome potrebno“. Možete se i sami priključiti i time pripomoći da ova hvalevrijedna akcija poluči još bolji rezultat, a našim pesekima bude lakše i ljepše dok čekaju na dom.
Kopiramo s njihove stranice:
„Postoji li nešto što ne biste učinili za najboljeg prijatelja?
Dobro je poznata izreka da je pas čovjekov najbolji prijatelj, a oni sada trebaju tvoju pomoć! Nije potrebno raditi velike stvari ako želimo činiti dobra djela, dovoljne su i sitnice. Ukoliko posjeduješ pseće povodnike, veće zdjelice za vodu i hranu, čiste deke i igračke za pse te želiš pomoći bespomoćnima, imamo priliku za tebe.
Sudjelovanjem u projektu „Nepotrebno je nekome potrebno“ možeš uljepšati i učiniti dane pasa iz udruge „Noina arka“ što ugodnijima. Često zaboravljamo na životinje i sve ono što je i njima potrebno za život. Želimo to promijeniti i stoga te potičemo da pokažeš veliko srce i učiniš nešto za one najmanje koji nas trebaju.
Ovo je četvrta godina održavanja projekta i sada prikupljamo pseće igračke, čiste deke, povodnike i veće zdjelice za vodu i hranu. Stoga pronjuškaj malo po svom domu te potraži možeš li popraviti nečiji čupavi život.
Potrepštine nabrojane iznad možeš donirati od 6. do 17. ožujka na Ekonomskom i Učiteljskom fakultetu te na Veterinarskom fakultetu (u studentskim prostorijama) u Zagrebu u radnom vremenu fakulteta.
Ekonomski fakultet: Trg J.F. Kennedyja 6, ponedjeljak- petak, od 08:00 do 21:00 sati
Učiteljski fakultet: Savska 77, ponedjeljak- petak, od 08:00 do 20:00 sati.
Veterinarski fakultet: Heinzelova 55, ponedjeljak-petak, od 08:00 do 16:00 sati.
Hvala ti! :)“
https://www.facebook.com/events/1768947736754607/