Posted in

Dragi prijatelji „Noine arke“, dragi ljubitelji životinja – HVALA VAM!!

Dragi prijatelji „Noine arke“, dragi ljubitelji životinja – HVALA VAM!!

Prošlo je točno mjesec dana otkako smo uputili APEL za pomoć u hrani za naše peseke i mace. Od toga dana mnogi, doista mnogi od vas, uputili ste se u Noinu arku. Donosili ste hranu u naš stacionar, u naše prihvatilište.
Dragi ljudi, našim ste četveronošcima (i ponekom tronošcu) donirali točno 3.284 kg hrane.
Što reći osim – HVALA VAM SVIMA!!!!
Znali smo da ćete nas spasiti, uostalom nije prvi puta da nam pomažete kada nam je najteže. No, moramo reći, ovakav odaziv nismo očekivali. Nemojte brinuti, pažljivo ćemo rasporediti da nam donirana hrana što duže traje.
Osim svih vas koji ste se uputili u Noinu arku donoseći vreće i vrećice s hranom, moramo se zahvaliti i mnogima koji ste, u nemogućnosti da nam sami dopremite hranu, pomogli novčanom uplatom sa svrhom kupnje hrane. Na ovaj su nam način pomogli mnogi pojedinci, ali i razne ustanove i tvrtke. Prikupljenim ćemo sredstvima moći omogućiti našim ranjenicima te životinjama koje zbog zdravstvenog stanja zahtijevaju posebnu ishranu, nabavku točno određene hrane koja će im olakšati oporavak.
Ujedno vas molimo, ukoliko vam po uplati treba izdati potvrdu o novčanoj donaciji radi poreza, da nas kontaktirate na e_mail:
info@noina-arka.hr
Hvala vam svima u ime svih naših životinja koje s vama, ali i s nama, ipak nisu same!

donacija_ljeto2016_1 donacija_ljeto2016_2 donacija_ljeto2016_3 donacija_ljeto2016_4 donacija_ljeto2016_5 donacija_ljeto2016_6 donacija_ljeto2016_7