Posted in

Dogodilo se na današnji dan…

Dogodilo se na današnji dan…

… na današnji dan, 1. travnja 2008., Grad Zagreb dodijelio je Noinoj arci na korištenje zemljište u mjestu Dumovec. Tako smo, nakon 26 dugih i teških godina podstanarstva i seljakanja, stigli na našu današnju lokaciju i prionuli novom poslu, poslu uređenja NAŠEGA prihvatilišta kako bi životinjama Noine arke omogućili što bolji smještaj dok čekaju na dom.
Ovom prilikom želimo se zahvaliti Gradu Zagrebu na razumijevanju i pomoći.
Želimo se zahvaliti i svim tvrtkama i građanima koji su se tada uključili u našu humanitarnu akciju “Sklonište je naš spas – izgradi ga za nas”. Upravo njihovom pomoći započeli smo graditi prve boksove i preselili prve peseke na novu lokaciju.
Nakon otvaranja skloništa uslijedili su daljnji radovi, košenje trave, ograđivanje zemljišta, betoniranje nove podloge, stavljanje novih boksova i njihovo oblaganje, kupnja drvene kućice i kontejnera.
Cijelo ovo vrijeme, svih ovih 8 godina, nešto radimo, gradimo, popravljamo, ali i cijelo ovo vrijeme imamo podršku Grada Zagreba i svih vas koji nam pomažete donacijama, sponzorstvima, volontiranjem.
I zato, na godišnjicu našeg preseljenja, svima koji su nam pomagali, koji pomažu i koji će pomagati jedno veliko HVALA!!!

Noina-arka_Dumovec_Panorama