Posted in

DAN OTVORENIH VRATA, AZIL DUMOVEC, 06. LIPNJA

DAN OTVORENIH VRATA, AZIL DUMOVEC, 06. LIPNJA

6. lipnja u azilu Dumovec održava se „Dan otvorenih vrata“ u trajanju od 10.00 do 19.00 sati. Moći ćete posjetiti i štand Noine arke i upoznati se s radom naše udruge. Naravno, na našem štandu biti će mnoštvo majica i ostalih stvarčica čijom kupnjom možete olakšati život našim pesekima i macama. Kako je naše prihvatilište odmah do azila Dumovec, vrata između nas biti će otvorena. Tako ćete moći upoznati i štićenike azila Dumovec i štićenike Noine arke 🙂
Domaćin, azil Dumovec, pripremio je različit program, zabavan, koristan, program za sve uzraste. 🙂
Želja svih je potaknuti stanovnike Zagreba na udomljavanje životinja, a ovom prilikom možda se upravo šetnjom po azilu ili našem prihvatilištvu zaljubite u nekog peseka ili macu i pružite im dom i puno ljubavi.
I zato, dođite na „Dan otvorenih vrata“ 6. lipnja, podržite svih nas u nastojanju da pružimo napuštenim životinjama sretan dom. Posjetite nas u što većem broju, obavijestite i prijatelje, napravimo zajedno još jedan korak u pravom smjeru kako bi napuštenih životinja bilo što manje, a sretnih kućnih ljubimaca što više.

U Dumovec možete doći:
AUTOBUSOM (linija 276 kreće s Kvaternikovog trga, silazak na okretištu Dumovec, vozni red: http://www.zet.hr/media/100038/276.pdf)
VLAKOM (silazak na stanici Sesvetski Kraljevec)
AUTOMOBILOM (u tražilicu upišete ulicu i kućni broj otkuda krećete i na karti će se otvoriti najkraći put do Dumovca http://www.azilzagreb.com/kontakt)