Posted in

Borut je dobio kolica :)

Borut je dobio kolica :)

Mini „raketica“ , maleni Borut, potrčao istog trena s novim kolicima .
Mada je invalidić, ovaj maleni dragi psić, naš Borut, savršeni je veseljko. Danas smo svi nestrpljivo čekali dolazak kolica iz Srbije. Hvala gospodinu Draganu Dimitrijeviću na brzinskoj reakciji i izradi kolica te njihovom slanju u Zagreb, mališan ih je sav sretan dočekao.
Naša mini „raketica“ želi pohvaliti i naše volontere i članove Noine arke, jer su upravo oni skupili novac znajući da je kasica prasica Noine arke vječito avetinjski prazna. Borut šalje puse (onako u brzini jer je izgleda kolica ubacio u petu brzinu) volonterkama Mivi, Antici i Ani i članicama Karoli i Gordani.
Ma savršene ste! Uz sve što pružate napuštenim životinjama, volontirajući, sponzorirajući ih, udomljavajući ih, još ste kupili i „raketicu“ za Boruta.
Naravno, Borut traži dom. I u njega će otići s njegovim kolicima! I tamo će isto ubaciti u petu, a udomitelji će ga jedva uloviti koliko je brz i veseo.   

Borut – mini raketica, čeka na svoj dom

Mini „raketica“ :), maleni Borut, potrčao istog trena s novim kolicima Mada je invalidić, ovaj maleni dragi psić, naš Borut, savršeni je veseljko. Danas smo svi nestrpljivo čekali dolazak kolica iz Srbije. Hvala gospodinu Draganu Dimitrijeviću na brzinskoj reakciji i izradi kolica te njihovom slanju u Zagreb, mališan ih je sav sretan dočekao.Naša mini „raketica“ želi pohvaliti i naše volontere i članove Noine arke, jer su upravo oni skupili novac znajući da je kasica prasica Noine arke vječito avetinjski prazna. Borut šalje puse (onako u brzini jer je izgleda kolica ubacio u petu brzinu) volonterkama Mivi, Antici i Ani i članicama Karoli i Gordani.Ma savršene ste! Uz sve što pružate napuštenim životinjama, volontirajući, sponzorirajući ih, udomljavajući ih, još ste kupili i „raketicu“ za Boruta. Naravno, Borut traži dom. I da nismo vidjeli niti jedan tužan „lajkić“ ispod statusa, on vam je toliko veseo, toliko drag, toliko sladak i toliko neodoljiv da bi si pomislio „Ma koji klinac netko plače, ja sam super, samo još da nađem dom“.I naravno, naći ćemo dom za mališana Boruta. I u njega će otići s njegovim kolicima! I tamo će isto ubaciti u petu, a udomitelji će ga jedva uloviti koliko je brz i veseo. 🙂 🙂 🙂

Posted by Noina Arka on Wednesday, April 5, 2017