Posted in

BARKING NEWS! 𝗞𝘃𝗶𝘇 𝟮𝟱.𝟴. 𝗻𝗮 𝗕𝘂𝗻𝗱𝗲𝗸𝘂

BARKING NEWS! 𝗞𝘃𝗶𝘇 𝟮𝟱.𝟴. 𝗻𝗮 𝗕𝘂𝗻𝗱𝗲𝗸𝘂
Imate psa? Super!
Nemate, a htjeli biste imati? Još bolje!

Pozivamo vas na Vau! Kviz u organizaciji agencije Dream, koji će se održati 25.8. na Bundeku – preciznije u Caffe Bar Sunce Bundek, s početkom u 18:30.

Lokacija je dog-friendly, kviz je BESPLATAN, a za sve smo posjet… zapravo, za njihove ljubimce pripremili su i poklone. Vrijedne nagrade će, naravno, dobiti i psi najboljih ekipa na kvizu, ali i još neki… Pripremljen je zabavan i ne pretežak kviz općeg znanja – pitanja ne moraju biti o psima, ali svako ima neki pseći element.

Ekipe mogu imati do pet članova, link za prijavu na kviz i popratno natjecanje u lajanju sa svim pojašnjenjima nalazi se OVDJE.
Dream je inicijator ovog kviza, za nagrade su se uz Dream pobrinuli Brit , Lana’s Duckass Illustrations i Avola Solutions, a veeeeeliku su pomoć pružili i ForgeBIT i Hrvatski kviz savez / Croatian Quiz Association.

Najbitnije tek slijedi, tijekom nekoliko mjeseci nakon kviza: na kvizu se zabavljamo, ali iza njega pomažemo: pedesetoro dobrih ljudi koji udome pse preko naše udruge Noina Arka, te Udruga S-PAS by Gloria Malin i Udruga Šapica od Dream-a prigodom udomljavanja dobivaju vrijedni starter paket Britove hrane i Lanine pseće opreme, koji će im značajno olakšati udomljavanje.

Vidimo se na Bundeku!

Brzo se prijavite 🙂  https://bit.ly/vau-kviz