Posted in

Aukcija: od 3. do 8. kolovoza

Aukcija: od 3. do 8. kolovoza

Krenula je nova aukcija na našem Facebooku – SALE… ZA NJUŠKE MALE 🙂
Traje od 3. kolovoza, a završava 8. kolovoza točno u 22:00 (zadnje važeće ponude su ponude u 21.59 sati).

Ogrlice, vodilice, posudice, krevetići, igračke za mace, igračke za pse, plišanci, ponešto i za vas pa čak i jedna kućica za ptice – sve se prodaje u našoj aukciji „SALE… ZA NJUŠKE MALE“ . Svi novci prikupljeni aukcijom namijenjeni su plaćanju dugova Noine arke kod veterinara.

Ne zaboravite, smisao aukcije je nadmetanje. Prema onima koji se nadmeću, nude više cijene i tako još više pomažu njuškama u Noinoj arci, nije fer ne sudjelovati u nadmetanju pa dati jedinu ponudu sekundu prije završetka aukcije. Osim toga, s obzirom na humanitarni karakter aukcije, bilo bi nam drago da aukciju podijelite vašim prijateljima, poznanicima, ali i ljudima koji bi mogli naći nešto što ih zanima i nešto što će ih razveseliti, a koji žele pomagati napuštenim životinjama u našoj udruzi. 😊

PRAVILA AUKCIJE:
Uz svaki predmet navedena je početna cijena. Ukoliko ste prvi ponuditelj vaša ponuda može biti jednaka početnoj cijeni ili može biti veća za najmanje 1 eur. Svaka iduća ponuda mora biti opet viša za najmanje 1 eur (ali, naravno, može biti i puno viša).
Ponude pristigle po završetku aukcije ne možemo prihvatiti. Čim završi aukcija objaviti ćemo tko je kupio koji predmet, a ubrzo ćemo sve kupce kontaktirati porukom i poslati detalje važne za uplatu. Naravno, nećemo se ljutiti ako vaša uplata bude i veća od iznosa vaše kupnje. 😊
Kod predmeta koji imaju više ponuda potencijalnih kupaca, ponuda cijene u zadnji čas (neposredno pred zatvaranje aukcije) NEĆE se prihvatiti ukoliko osoba već nije sudjelovala u nadmetanju tog istog predmeta.
I, na kraju, postupak već znate. 😊 Odmah po završetku aukcije proglašavamo pobjednike (kupce predmeta koji se prodaju u aukciji). Sa svakim kupcem dogovoriti ćemo način preuzimanja kupljenih predmeta. Predmeti će se moći osobno preuzeti u prihvatilištu Noine arke u Dumovcu (mi smo do Gradskog azila). Ukoliko vam to neće odgovarati, kupljeno ćemo slati poštom no tada će iznos kupnje biti uvećan za procijenjeni iznos poštarine.
Ugodnu zabavu! 😊