Posted in

AUKCIJA: “Suncem taknuta, dobrotom nadahnuta”

AUKCIJA: "Suncem taknuta, dobrotom nadahnuta"
☀️13.04.2021. do nedjelje 18.04.2021. u 22.00 sata☀️

Sunca nema (pada kiša i hladno je🌧), ali su sunašca u Noinoj arci, naši pesonje i mačkonje. Oni su sunašca i ovo je najsunčanija aukcija na svijetu. Ma kao da ste u tropima…😂😂☀️☀️

U aukciji je svašta nešto za kućne ljubimce (krevetići, zdjelice, rukavice za češljanje…) i za vas (ukrasi za stan, šalice i tanjurići, knjige da se kulturno uzdižete, torbe…).
Smisao aukcije je nadmetanje kako bi se kupnjom prikupilo što više novaca za sunašca u Noinoj arci. ☀️☀️ Aukcija traje od utorka 13.04.2021. do nedjelje 18.04.2021. u 22.00 sata.

PRAVILA AUKCIJE:
Uz svaki predmet u aukciji navedena je početna cijena. Ukoliko ste prvi ponuditelj vaša ponuda može biti jednaka početnoj cijeni ili viša. Svaka iduća ponuda može biti veća za najmanje 5,00 kn.
Ponude pristigle po završetku aukcije neće biti prihvaćene. Čim završi aukcija objaviti ćemo pobjednike- kupce svakog pojedinog predmeta. Ubrzo ćemo svakog kupca kontaktirati, poslati detalje važne za uplatu. Također, sa svakim kupcem dogovoriti ćemo mjesto preuzimanja (u Noinoj arci i slanje poštom, kod slanja poštom iznos kupnje biti će uvećan za poštarinu).
Želimo svima dobru zabavu. A svima želimo i sunce, dosta je više zime.
☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️