Posted in

Aukcija “Nešto staro, nešto novo”

Aukcija "Nešto staro, nešto novo"

Danas, 17.07.2020., započinje aukcija „Nešto staro, nešto novo“ na našoj Facebook stranici. Od krimića za one na moru ili one koji toćaju noge u lavoru, preko lektire, priručnika za neznalice, potrepština za vaše kućne ljubimce, preslatkih zdravoljubaca…. ma ima od svega pomalo. Sva sredstva prikupljena aukcijom namijenjena su brizi za mnogobrojne pse i mace u Noinoj arci.

Aukcija traje do nedjelje 26.07.2020. i završava točno u 22.00 sata.

Predmete stavljene na aukciju možete vidjeti klikom na riječ AUKCIJA.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
PRAVILA AUKCIJE:
Uz svaki predmet u aukciji navedena je početna cijena. Ukoliko ste prvi ponuditelj vaša ponuda može biti jednaka početnoj cijeni ili viša od početne cijene. Ostali ponuditelji mogu povećavati njihovu ponudu za najmanje 5,00 kn ili više.
Aukcija završava u nedjelju 26.07.2020. u 22.00 sata. Ponude nakon toga neće biti prihvaćene.
Po završetku aukcije objavit ćemo tko je kupac svakog pojedinog predmeta u aukciji. Idućih dana kontaktirat ćemo sve kupce i poslati detalje za uplatu te ćemo se dogovoriti oko mjesta za preuzimanje predmeta.
Ukoliko je kupac iz Zagreba i okolice, po uplati ponuđene cijene iz aukcije kupac će moći preuzeti kupljeni predmet (ili više njih) ili u našem stacionaru ili u našem prihvatilištu. Ukoliko je kupac znatno dalje tada će, na žalost, morati platiti i poštarinu, a kupljene predmete šaljemo poštom.
Ne zaboravite, vaše učešće u aukciji olakšati će skrb Noine arke za naše peseke i mace.