Posted in

Akcija udomljavanja “Mi smo im spasili život, a vi im pružite novi dom”

Akcija udomljavanja “Mi smo im spasili život, a vi im pružite novi dom”
Pet centar

Hrvatska udruga zaštitnika životinja NOINA ARKA i PET CENTAR organiziraju humanitarnu akciju UDOMLJAVANJA pod nazivom “MI SMO IM SPASILI ŽIVOT, A VI IM PRUŽITE NOVI DOM”.

Akcija će se održati 16.04.2011. na parkiralištu ispred Pet centra u Drvinju 1 od 10 do 14 sati.

Zahvaljujući financijskoj potpori Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo, građanima grada Zagreba, Veterinarskom fakultetu i volonterima Udruge “Noina Arka”, već dugi niz godina, zbrinjavaju se ranjene životinje stradale na području grada Zagreba. U proteklih pet godina od sigurne smrti, spašeno je oko 1300 ranjenih životinja, od kojih je njih 744 uspjelo pronaći novi dom.

Noina Arka

Ukoliko želite pomoći u realizaciji ovog humanog projekta i udomiti nekoga od ovih prekrasnih psećih heroja, pozivamo vas na zajedničko druženje sa nekima od njih. Sigurni smo da će vas osvojiti svojom osobnošću, pa možda baš netko od njih postane Vaš novi kućni ljubimac.

Osim upoznavanja i udomljavanja, pozivamo vas i da donirate stvari koje će olakšati život svima onima koji pod okriljem Udruge “NOINA ARKA” još uvijek čekaju novi dom (hranu, sredstva protiv unutarnjih i vanjskih parazita, ogrlice, povodci i sl.)

Ovaj humani projekt, organizirao je PET CENTAR, koji svakom udomitelju poklanja start paket za ljepši početak zajedničkog života. Start paket sadrži hranu, igračku i zdjelicu.