Sponzor

Veterinarska bolnica Hospivet

Veterinarska bolnica Hospivet

Veterinarska bolnica “Hospivet”
Lazinska 28, Zagreb
tel: 01/3024 765
hitna: 098/214 099

e-mail: info@veterinarska-bolnica.hr
veterinarska-bolnica.hr
Hospivet – Facebook link

Veterinarska bolnica “Hospivet” pruža vašim kućnim ljubimcima vrhunsku zdravstvenu pomoć i pruža bolničku skrb svojim pacijentima 0-24h.
Veterinarske usluge podijeljene su u nekoliko grana, a najzastupljenije su: dermatologija, kirurgija, laboratorijska dijagnostika, bolesti srca (kardiologija), stomatologija, preventivna zaštita (cijepljenje), sudsko vještačenje, ultrazvučna dijagnostika, rendgenološka dijagnostika, kozmetika i ostalo. U sklopu svojih usluga, Hospivet pruža i mogućnost dnevnog stacionarnog liječenja životinja (koja je potrebna u slučaju težih bolesti i težih operativnih zahvata) i poludnevnog stacionarnog liječenja životinja (za vrijeme primanja terapije) što znači da je pacijent svo to vrijeme pod stručnim nadzorom.

U sklopu Veterinarske bolnice otvoren je i hotel za kućne ljubimace kako bi sa sigurnošću mogli ostaviti svog mezimca sa stručnim osobljem, a ako imate psa i mačku koju treba malo vizualno dotjerati, u Hospivetu se nude usluge kupanja, šišanja, češljanja i iščešljavanja te ostali kozmetički tretmani.

Radno vrijeme ambulante: pon-pet 9-12 i 16-20 te sub 9-12h.
Hitni slučajevi zaprimaju se 0-24h.