Posted in

Akcija Konzuma i MultiPlusCarda “Proslavi Božić na svoj način” je uspješno završena! 🥰🐾

Akcija Konzuma i MultiPlusCarda "Proslavi Božić na svoj način" je uspješno završena! 🥰🐾

U okviru zajedničke inicijative Konzuma i MultiPlusCarda „Proslavi Božić na svoj način“, koja je bila aktivna od 1. do 31. prosinca 2023., prikupljeno je ukupno 80.105,42 eura.

Od toga je Konzum donirao 30.000 eura za čak deset organizacija koje pomažu djeci, potrebitim obiteljima, starijima i nemoćnima te nezbrinutim životinjama. Tom su iznosu pridružene i donacije članova MultiPlusCard programa koji su tijekom prosinca svoje BONUS eure donirali udruzi po izboru putem aplikacije ili internetske stranice MultiPlusCarda, a na ovaj je način prikupljeno 50.105,42 eura.

„Prije svega, velika zahvala ide članovima MultiPlusCarda, ujedno našim kupcima, koji su se ponovno pridružili našoj tradiciji darivanja i potrebitima donirali svoje prikupljene BONUS eure. Veseli nas što smo na ovaj način pružili radost mnogima diljem Hrvatske te se nadamo kako će donirana sredstva olakšati svakodnevicu udruga te im osigurati bolje uvjete za brigu o štićenicima“, izjavila je Dunja Delić, direktorica Sektora marketinga Konzuma i članica Uprave MultiPlusCarda.

Veliko hvala KONZUMu i MultiPlusCardu na organizaciji i donacije,
HVALA svima vama koji ste donirali svoje BONUS eure udrugama u ovoj akciji, jer će nam gotovo 8.840 eura jako olakšati u podmirenju troškova veterinara i zbrinjavanja. ❤️

Više možete pročitati na web stranici konzum.hr – link na objavu

A zašto je dobro imati MultiPlusCard, pročitajte ovdje.