Posted in

6. PluTrka – trčite ili prošetajte Zrinjevcem za naše njuške 🏃‍♀️🐕🏃‍♂️🐩

6. PluTrka - trčite ili prošetajte Zrinjevcem za naše njuške 🏃‍♀️🐕🏃‍♂️🐩
Ako ste mislili malo odmarati ovaj tjedan – može, ali ne i u nedjelju, 23. 8. jeeerrrr… čekamo vas na 6. PluTrci – utrci pasa i njihovih skrbnika!
 

Zahvaljući organizatorima Cest is d’Best i ove se godine održava PluTrka, 6. po redu, a ponosni sponzor PluTrke i ove je godine Husse Zagreb.

Za one koji su prespavali prošle PluTrke, to je utrka timova (tim = čovjek i pas), a sve u spomen najpoznatijem zagrebačkom četveronožnom čuvaru gradilišta Plutu čiji se spomenik nalazi u Bogovićevoj ulici te za naše štićenike koji traže dom.

Znamo da je vruće, pa da vam olakšamo prijavu 😊:
1. prvo trebate nagovoriti svog psa/kujicu da skupa s vama protegne noge po Zrinjevcu
2. prijavite vaš tim klikom na link PRIJAVE ZA 6. PLUTRKU
3. iako trka započinje u 15 sati, dođite barem pola sata ranije na naš štandić kako bi dobili svoj broj i ubacili u našu kasicu-prasicu minimalnu startninu od 20 kn (možete i više 🙃 jer ionako sav prihod ide štićenicima naše udruge – jesmo li vam rekli da je organizator 🔝?)

Da se ne prestraše oni u slabijoj formi – možete trčati, ali i hodati, šetati,… ipak je to utrka s humanitarnim karakterom, a imamo i vremena do 17 sati 😉 Ali ostanite i duže ako možete jer je Cest is d’Best osmislio puno zanimljivog programa, ne samo na Zrinjevcu.

Čekamo vas 🐾👣