Posted in

😊 Aukcija „SVAŠTA NEŠTO“

😊 Aukcija „SVAŠTA NEŠTO“

Započinje aukcija „SVAŠTA NEŠTO“
VRIJEME TRAJANJA: 14.9.2020. – 26.9.2020. do 22 sata
😊

Od potrepština za vaše kućne ljubimce, nakita, igrački i plišanaca za pse, plišanaca za vašu djecu ili vas (ako ste mladi u duši😂), lektire, kuharica, knjiga na engleskom, njemačkom ili talijanskom jeziku – ima svega pomalo. Nije ni čudo da smo aukciju nazvali „SVAŠTA NEŠTO“.
Sva sredstva prikupljena aukcijom namijenjena su brizi za mnogobrojne pse i mace u Noinoj arci.🥰

https://www.facebook.com/pg/noinaarka/photos/?tab=album&album_id=10157147862551930

PRAVILA AUKCIJE:
Uz svaki predmet u aukciji navedena je početna cijena. Ukoliko ste prvi ponuditelj vaša ponuda može biti jednaka početnoj cijeni ili viša od početne cijene. Ostali ponuditelji mogu povećavati njihovu ponudu za najmanje 5 kn ili više.
Aukcija završava u subotu 26.9.2020. u 22 sata. Ponude pristigle nakon tog vremena neće biti prihvaćene.
Po završetku aukcije objavit ćemo tko je kupac svakog pojedinog predmeta u aukciji. Idućih dana kontaktirat ćemo sve kupce i poslati detalje za uplatu te ćemo se dogovoriti oko mjesta za preuzimanje predmeta.
Ukoliko je kupac iz Zagreba i okolice, po uplati ponuđene cijene iz aukcije kupac će moći preuzeti kupljeni predmet (ili više njih) ili u našem stacionaru ili u našem prihvatilištu. Ukoliko je kupac znatno dalje tada će, na žalost, morati platiti i poštarinu, a kupljene predmete šaljemo poštom.
Ne zaboravite, vaše učešće u aukciji olakšati će skrb Noine arke za naše peseke i mace.
Hvala unaprijed svim učesnicima. ❤️